diumenge, 25 de setembre del 2011

Benvidas e benvidos! Benvingudes i benvinguts!

Benvingudes i benvinguts al blog del curs de català de la Gentalha do Pichel. Un cop a la setmana, hi posaré el que hàgim vist a classe, per tal que puguem repassar tot que que hi anem fent i, també, perquè qui no hi hagi pogut assistir no en perdi el fil i es pugui posar al dia fàcilment. D'altra banda, també ens servirà per compartir continguts audiovisuals i documents que ens serveixin de complement o de material de feina.

A més a més, al blog també hi podreu trobar enllaços a eines lingüístiques que us ajudaran en l'aprenentatge de la llengua catalana, com ara diccionaris, vocabularis o recursos en línia.

Recordeu que la llengua s'aprèn fent-la servir: llegint, parlant, parant l'orella, escrivint... Així que ànims i a bellugar-la!

Benvidos e benvidas ao blog do curso de catalán da Gentalha do Pichel. Unha vez á semana, porei aquí o que vimos na aula, para que poidamos repasar todo que o vaiamos facendo e, tamén, para que quen non puidese asistir non perda o fío das clases e se poida pór ao dia facilmente. Doutra banda, tamén nos vai servir para compartir contidos audiovisuais e documentos que nos sirvan de complemento ou de material de traballo.

Ademais, no blog tamén atoparedes enlaces a ferramentas lingüísticas que vos axudaran na aprendizaxe da lingua catalá, como dicionarios, vocabularios ou recursos en liña.

Lembrade que a lingua se aprende usándoa: lendo, falando, pondo a orella, escribindo... Así que ánimos e a movela!